HİZMET STANDARTLARI

Kaybeden ve Yok Olanlara

Belge Düzenlenmesi

1-  Veli dilekçe

2-  Savaş,sel, deprem, yangın ve benzeri nedenlerle okul kayıtlarının yok olması hâlinde, belgesini  kaybedenlere öğrenim durumunu kanıtlaması şartı ile belge düzenlenebilir.

3 İŞ GÜNÜ

İlkokul ve Anasınıflarında

Öğrenim Gören Öğrencilerin

Nakillerinin Yapılması

1-  Veli dilekçe

2-  Şehit, harp malülü ve muharip gazi çocukları, özel eğitim ihtiyacı olan çocukların durumlarını gösteren belge

3-  Okul çalışanı olduğunu gösteren belge

4-  Anne babanın çalıştığını gösteren belge

Veli, durumuna uygun belge ile başvuruda bulunmalıdır.

30 DAKİKA

Sınavla Kayıt Yapılması

1- Veli dilekçe

(Yurtdışında bulunma, tutuklu olma, oturduğu yerde okul bulunmaması ve sağlık nedeniyle okula gidemeyen çocuklar için başvuru yapılabilir.)

7 İŞ GÜNÜ

İlkokul Öğrencilerinin Sınıf

Yükseltmelerinin Yapılması

1- Veli dilekçe

(Başvurular okulun açıldığı ilk bir ay içinde yapılmalıdır.)

15 İŞ GÜNÜ

İlkokullarda Kayıt Erteleme

1-  Dilekçe

2-  Ram raporu

(69,70,71 veli dilekçesiyle kayıt erteleme)

15 İŞ GÜNÜ

Öğrenim  Belgesi Verilmesi

1- Dilekçe

Öğrenimine devam eden öğrenciler için öğrencinin veya velisinin sözlü talepte bulunması yeterlidir.

3 İŞ GÜNÜ

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri : Okul Müdürlüğü                                                 İlk Müracaat Yeri:İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

İsim       :                          Rabia TOSUN                                       İsim                   :Hamza YARBUĞLUBAŞ

Unvan                             : Okul Müdürü                                        Unvan                :  İlçe Milli Eğitim Müdürü

Adres :İncirli Köyü İncirli Mahallesi Dış kapı:72 İç kapı:1.                 Adres                         :

Telefon                            :                                                           Telefon:

E-posta:741865@meb.k12.tr                                                         E-posta: